HTML

Újítunk

Életünk minden területén, illetve környezetünkben időről-időre szükségünk van megújulásra, megújításra vagy felújításra.

Friss topikok

  • apafej53: Van már olyan felújított panelépület, amit ezzel a technológiával újítottak fel? (2008.10.16. 20:30) Vizeink minősége

Linkblog

2008.07.18. 00:20 Újító

A felfedezés

Több, mint fél évszázaddal ezelőtt egy osztrák erdő-kutató Viktor Schauberger, néhány elképesztő felfedezésre jutott a víz tulajdonságait illetően. Többek között rájött arra, hogy a víz természetes úton megtisztítja önmagát azokban az örvényekben, amelyeket a folyókban, patakokban találhatunk. Ezzel a természetes, öntisztító folyamattal minden káros információ eltávozik a vízből. A víznek ezt a képességét használja fel az aerátor, amikor a berendezés egy erőteljes önfenntartó elektromágneses örvényt indukál, amelyben a víz felváltva áramlik ellentétes irányokban, az erős ultrahangos és mágneses, valamint a mechanikai forgató erő hatására.

A fent leirt folyamat során több ezer természetes, jótékony rezgéssel gazdagodik a víz, amely minden káros vibrációtól mentes. Ezek a pozitív frekvenciák újra élettel telítik a vizet. Az ily módon előállított víz igen magas szintű biológiai aktivitással rendelkezik, és az íze is sokkal kellemesebb, mint a hagyományos csapvízé.
 

Szólj hozzá!

Címkék: aerátor káros információ jótékony rezgés schauberger viktor


A bejegyzés trackback címe:

https://ujitunk.blog.hu/api/trackback/id/tr57600932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása