HTML

Újítunk

Életünk minden területén, illetve környezetünkben időről-időre szükségünk van megújulásra, megújításra vagy felújításra.

Friss topikok

  • apafej53: Van már olyan felújított panelépület, amit ezzel a technológiával újítottak fel? (2008.10.16. 20:30) Vizeink minősége

Linkblog

2008.07.26. 00:22 Újító

Vízminőség javítása

ULTRAHANG ÉS MÁGNESES TECHNOLÓGIA

Ez a forradalmi újítás a közönséges csapvizet egy sebesen folyó hegyi patak természetes, éltető jó hatásával ruházza fel, olyan aktiváló aerátor  segítségével, amely fenntartási költségektől mentesen áramoltatja, forgatja és energetizálja a vizet, mintha az egyenesen egy hegyi patakból jönne.
Mindegy, hogy fürdésre, ivásra vagy főzésre használjuk, az aerátor a benne átfolyó vizet egy csobogó forrásvíz természetes energiájával tölti fel. A víz rendszeres használatával megszabadulhatunk azoktól a méreganyagoktól, amelyek szervezetünkben évek folyamán lerakodtak. A méregtelenítésnek köszönhetően a vér egyre több oxigént fog szállítani mint korábban, ez pedig minden sejt számára csodálatos ajándék.
A méregtelenítésnek és a jobb oxigén ellátottságnak köszönhetően az artériák faláról eltűnnek a lerakódások.
Miért ne részesítsük testünket, amelynek 70-75 %-a víz – az energetizált  víz jótékony hatásában, életünk áramát egy teljesen új és egészséges útra terelve? Ez a víz sokkal kellemesebb ízű, jobban kívánjuk mint a csapvizet és többet iszunk belőle, feltöltve szervezetünket energiával és oxigénnel.
A víz jótékony hatása minden élő szervezetre kiterjed: a növények szebbre, nagyobbra nőnek, egészségesebbek lesznek és jobban ellenállnak a rovarirtó szereknek, a szarvasmarhák egészségi állapota és tejtermelése javul, ha ezzel a vízzel itatjuk őket.
A tiszta, klórmentes, lágy víz bőrünknek is jót tesz.
Ha mosáshoz használjuk, kevesebb mosószerre lesz szükségünk és a mosás már 30 C fokon hatékony lesz. Kevesebb mosogatószerre van szükség a mosogatógépben is, a mosogatás ideje lecsökken. Mosakodáskor és fürdéskor jóval kevesebb samponra és szappanra van szükség.

Szólj hozzá!

Címkék: ultrahang aerátor mágneses technológia


A bejegyzés trackback címe:

https://ujitunk.blog.hu/api/trackback/id/tr76600934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása